Yangın kapısı fiyatları No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın Bapsı Kolu umumiyetle aşağı essah itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Cenah bünyesında kullanılır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

ürkü bar geniş Yangın kapısı fiyatları kapkaloriın kilit sistemidir. Vahit hamlede açılması müstelzim bir kilit mekanizmasına sahiptir.

Mono blok gövde mimarisı ekip sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında dikkat edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin Yangın kapısı istanbul yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik bar, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı Avrupa yakası kapısı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine göre kilitli kanat, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Işleyen Safe vs. özne Secure: Aşağıdaki kadar elektrikli kilitler kucakin arızaya karşı korumalı veya arızaya karşı emniyetli bir modelin daha yakışır olup olmadığını bileğerlendirin elektromanyetik veya cazibe çarpmaları.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page